Alb-Met eshte nje shoqate konsulence Shqiptare, e themeluar ne 2006 me objektivin per te
kontribuar ne nje te ardhme me te mire dhe te qendrueshme per komunitetin lokal dhe boteror
(prezantimi i Alb-Met ne pdf).
Filozofia e biznesit te Alb-Met eshte e bazuar mbi principin se suksesi varet nga marreveshjet e
drejta. Nga pikepamja e partnereve te  Alb-Met jeta eshte shume  e shkurter dhe bota shume e vogel
per te toleruar agresione ne biznes. Sipas fjaleve te tyre “Çdo njeri fiton, kur çdo njeri fiton.”
Perveç integritetit ne biznesin e perditshem, Alb-Met perndjek persosmerine ne çdo aspekt te
operacioneve te saj. Ne biznesin kompleks ne te cilin eshte e angazhuar, kompania aplikon standartet
me te larta, zhvillon zgjidhje te avancuara dhe i kombinon keto me teknologji te provuara per te
arritur rezultate optimale.
Alb-Met planifikon te gjitha aspektet e projekteve te klienteve, duke zhvilluar studime mbi
fibilitetin dhe analiza impakti qe marrin parasysh aspektet teknike, logjistike, mjedisore dhe
financiare.
Dhe ne bejme konkret programet komplekse te klienteve, duke administruar proçese qe reduktojne
kohen koston dhe nderprerjet.
Nga fillimi i projektit, ne ndihmojme ne zhvillimin e konceptit fillestar dhe garantojme konsulence
teknike dhe ligjore.
Ne kujdesemi per çeshtjet mbi sigurine dhe mjedisin, si dhe per komisionimin e aseteve.
Ne administrojme operacionet per nje periudhe te gjate, duke perfshire mbeshtetje me sherbime
teknike, administrimin e mbetjeve dhe te aseteve te amortizuara.
.
© 2015 - 2018 Alb-Met
WYSIWYG Web Builder
Alb-Met
Tirana - ALBANIA

info@albmet.com
Kreu Kush jemi Sherbime Projekte Publikime Sostenibilitet Zone Private